Volné pracovní místo

❗️DOPLNĚNÍ – NOVOU KOLEGYNI JIŽ MÁME, od října se můžete těšit na novou etopedku. Těšíme se na novou spolupráci a všem uchazečům děkujeme za zájem o nabízenou pracovní pozici. 😁

Hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici speciálního pedagoga/pedagožky se specializací etopedie.
Jedná se o práci na plný pracovní úvazek, záskok za MD. Pracovní náplň je orientována na ambulantní poradenství pro rodiny s dětmi s rizikem vzniku poruch chování, nebo již rozvinutými potížemi výchovného charakteru. Výhodou této pozice je práce v kolektivu ( v týmu jsou dále speciální pedagožka, sociální pracovnice, psycholožka).
Nástup je možný od 01. 09. 2021 (případně dle domluvy).
Výše mzdy se pohybuje od 32.170,- do 41.940,- hrubého (12. platová třída a dále dle délky započitatelné praxe).
Nabízíme zaměstnanecké výhody – stravenky, osobní příplatek (po uplynutí tříměsíční zkušební lhůty), zvláštní příplatek, po jednom roce pracovního poměru příspěvek z FKSP, 40 dnů řádné dovolené.
Podmínkou je vzdělání (vysokoškolské, obor speciální pedagogika, specializace etopedie) dle zákona č. 563/2004 Sb. o pedagogických pracovnících § 18 – o výjimkách lze jednat s ministerstvem, ale pouze u příbuzných oborů etopedii. Dále je nutné před nástupem doložit výpis z rejstříku trestů (ne starší 3 měsíců) a psychologický posudek podle § 18, zákona č. 109/2002 Sb.
Středisko výchovné péče je školským zařízením zřízeným MŠMT, nadřízeným pracovištěm je Diagnostický ústav a středisko výchovné péče v Brně, Veslařská.
Pozice je vhodná i pro absolventy. V případě zájmu nám zašlete, prosím, Váš životopis a motivační dopis.
Kontaktní osoba: Mgr. Mňuková Barbora (vedoucí SVP Hodonín)
E-mail: mnukova@svphodonin.cz
Telefonický kontakt: 00420 724 164 138
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Kateřina Kunická. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zde správně vyplňte. *