🤯PANIKA Z PANIKY🤯

Pokud si neužíváte díky opatřením a karanténě získané chvilky navíc s rodinou a dětma v láskyplném obětí 👨‍👩‍👧‍👦…. není třeba se hroutit. Je zcela přirozené, že si takzvaně lezete krkem, že máte ponorku, že byste to potřebovali jinak.
 
Tento stav není přirozený, není dobrovolný a neznáme jeho časové ohraničení, což jsou jedny ze stresujících faktorů, proto by bylo zvláštní, kdyby se tato doba v rodinách obešla bez hádek, krizovek aj.
 
Nebojte se dopřát si dle možností alespoň chvilku pro sebe (třeba chvíli zavření na toaletě nebo ve sklepě 😀😀😀), sdílejte své pocity s blízkými mimo domácnost (vidoehovor s kamarádkou📱) a hlavně tyto emoce nepopírejte a nestresujte se tím, že tuto „vyjímečnou možnost“ nevyužíváte s rodinou naplno😉. Je to přirozené!
 
PS: při pořizování těchto fotografií nedošlo žádné dítě k újmě😃, děti se zapojily dobrovolně😉, hodně jsme se u těchto fingovaných sporů nasmáli😂 – při těch běžných sporech, to taková sranda není🙄.
 
Hezký den,
Tým SVP Hodonín
Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Kateřina Kunická. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Zde správně vyplňte. *